Home & Living

Малки младежи гардероб, който се удвоява като зона за игра

гардероба в резервното пространство, използвано за опаковане с неща като багаж, опаковане на хартия, чанти за подаръци, както и много други струпвания, които трябваше да се справят В Купете за безплатна зона за действителна игра, както и за Клара-Стори (тъй като това вече е пространството за игрална зала/голяма жена вместо пространство, пълно с боклуци).

Така че ние взехме каквото и да е (с изключение на албумите за картини и годишниците отгоре), както и магически изчезнаха.

Предпочитаните ни видеоклипове

Ikea Kitchen Area Organisation Tour
Искате ли да видите как точно организирахме нашата кухненска зона в нашата плажна къща? Шери ви отвежда във всеки шкаф, както и чекмедже, за да покаже как точно направихме най -много всяко пространство.

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 3 секунди

След това
Нашата нова кухненска веранда веранда
01:57

На живо
00:25
02:03
01:03

Само се шегувам, той се озова в килера на пространството на гостите.

Което наистина изглежда добре, като се има предвид, че сме на трета година тук (луд!), Както и не сме наблюдавали никакъв тип гости, използващи гост гардероба изобщо, така че има смисъл да поставим този полезен истински Имение да работи за нас. Наистина все още има малко място за окачване на неща на бара, ако изтласкаме всички чанти вляво или вдясно, така че може да го направим, ако очакваме компания, за всеки случай. Въпреки това през останалото време е много по -практично да видя как моите торбички за подаръци се разпространяват, за да мога да се хвана за един страхотен, както и бързо.

И страхотната новина е, че когато вратата е затворена, нашите гости не трябва да се подлагат на всички продукти, които дебнат зад нея.

И след добавянето на няколко Clara-Things, гардероба в огромното си женска пространство вече е чудесно, както и полезно-както за игри „Огромните й жени дрехи в огромната си жена стая). Би било забавно да рисувате стените на гардероба на оживен цвят (корал? Teal?), Така че може би ще стигнем до това някой път.

Междувременно просто добавихме добър приятел или два. Разбирате за атмосферата на гардероба. Като нейната маймуна (той обича да се мотае).

Добавянето на няколко играчки по същество произвежда още една зона за игра в дома (Клара вече играе много в огромното си пространство за жена благодарение на зоната си за игра на кухнята, както и на битната си маса за пълнени партита за животни (да не говорим Фалшиви дрямки на дъното) Въпреки това гардероба е още една битова зона, в която тя може да се вмъкне, както и да се наслаждава.

На подаване имаме няколко неща, които избрах за предизвикателството на Macklemore. Имайте предвид стола от $ 1, който използваше за избледнял стар жълто-кафяв цвят? както и люлката, която имаше някои изгаряния, както и драскотини заедно с доста плесителна миризма?

Ами те изглеждат (и миришат) страхотно, както и свежи сега …

И двамата бързо се съживиха благодарение на малко почистване, грундиране, както и прясна боя. За стола използвах гласа на Valspar в традиционното червено (което е боя, както и грунд в един). както и за люлката I използва универсалната боя за пръскане на All-Surface на Rustoleum в гланцово бяло (която също има вграден грунд).

Наистина имам много повече планове за люлката (рими с бом бом), така че залагам, ще ви държа в течение! Абсолютно няма да бъде просто всички основни, както и бяло за дълго …

Но въпреки че люлката е само наполовина направена, наскоро изчистиният гардероб получава страхотни сделки за игра.

Наистина откривам, че тъй като Клара расте, е чудесно да има няколко зони в дома, за да може да „открие нещата, които да вършат“, вместо да налагат всяка играчка в една кошница в хола. Изглежда, че модификацията на пейзажа от космоса в космоса държи по -скоростта й повече, както и ми харесва, че няма десет милиона смени играчки в една област, за да се почисти (като ги делегира в различни области, много от Времето, в което остават в тези нови зони, така че има само малко избор в няколко пространства, вместо в гигантски куп от смесени играчки на килимчето от жизненото пространство).

Това е историята за нашия основен ремонт на гардероба на бърз къс. Какво прехвърляте хората, както и да се организирате? Някакъв вид други гардероби? Ако имате пространство за гости, поддържате ли гардероба напълно гол в ситуация, някой желае да окачи нещо? Или го използвате, като се има предвид, че много от времето, когато не настанявате гости, както е полезно място за съхранение? Току-що разбрахме онзи ден, че имаме само пет гардероби в целия този дом с четири спални (нашият апартамент или апартамент с една спалня от 800 квадратни фута тук, в Ричмънд имаше четири), така че това е въпрос, който някога сме имали празен!

Още статии от млада домашна любов