Home & Living

Редизайнът на читателя върви лъскав!

Когато представихме преработката на Lindsay Kitchen като читател препроектиране през октомври, никога не бихме могли да предположим, че хората от кухнята на преобразуванията (страхотна публикация за по -добри домове и градина) ще се свържат с нас за информацията на Линдзи. Да, те я видяха преди и след снимки в нашия блог и искаха да участват в кухнята й! Излишно е да казвам, че бяхме над луната от вълнение и разбира се Линдзи (който току -що посрещна малко бебе преди няколко седмици) беше развълнуван да чуе за предстоящата слава на кухнята си.

Бързо напред няколко месеца и ето нейното зашеметяващо и бюджетно кухненско преобразуване в броя им пролет 2009 г., в колона, която те наричат, направете го за по-малко. И го направи за по -малко Линдзи. Тя е похарчила само 50 долара за Primer & Paint, а освежените й шкафове изглеждат като милион долара.

Нашите любими видеоклипове

Как да освежите носените шкафове от дърва
Вижте как дишахме нов живот в износения кухненски остров на нашия приятел само за няколко минути с петна.

Още видеоклипове

0 секунди от 2 минути, 4 секунди

След това
Окончателна обиколка на къщата на открито
03:20

На живо
00:25
02:03
02:04

Разбира се, можете да щракнете върху кухнята по -горе, за да я разширите (и да прочетете всеки мръсен детайл) и дори да вземете свой собствен проблем за пълния ефект (той е пълен с много други вкусни бонбони за очи). Поздравления Линдзи- както за зашеметяващата кухня, така и за новото Бамбино!

И в тръбопровода има много по -вълнуващи новини. Очарователните хора в кухненските преобразувания са се свързали с нас за много повече информация за няколко много повече от нашите редизайн на читателите си и те вече са подреждали още една от кухните на нашите читатели за предстоящия им зимен брой. Следете …

Още статии от любовта на младата къща