Home & Living

Безплатна къща IP CCTV проследяване на бета

Това беше публикувано в нашия пощенски списък снощи …

„Току-що представихме нашата услуга www.neverblinks.com, която е изключително надеждна, както и здрава уеб-базирана винаги включена услуга за дистанционно проследяване на IP камера. С NeverBlinks можете да настроите вашите камери на нашия уебсайт, както и, както и, както и, както и да рутинно запис, както и сесии за откриване на движение, без да се налага да се притеснявате да стартирате софтуерно приложение за проследяване на камерата на компютър, обработен от вас. Нашите сървъри остават будни 24/7, както и поддържат съоръженията си защитени.

Нашите сървъри са сигурни, както и изключително внимателно наблюдавани, за да гарантираме, че можем да гарантираме изключително високо ниво на надеждност, както и време. Нашето откриване на движение е от най -висок клас, с избор да изберем региона на интерес към уеб браузъра. Както и тъй като неговото решение, базирано на браузъра, не изисквате да настроите какъвто и да е вид софтуерно приложение, преди да продължите.

В момента управляваме нашата ограничена бета бета, където можете да се регистрирате безплатно, както и да екрани до четири камери. NeverBlinks поддържа камери с много марки, но внимателно е тестван само за камери на Axis. Винаги сме там, за да ви помогнем с всякакъв вид проблеми с поддръжката на support@mobicules.com. Обещаваме да се върнем в рамките на 24 часа, ако имате нужда от някакъв вид помощ.

Поканени сте да използвате www.neverblinks.com. Моля, свържете се с нас на support@mobicules.com за всякакъв вид въпроси, предложения или заявки за подобряване, идеи или демонстрация на демо, както и най -много бихме се зарадвали да ви отговорим. Когато отново ви каним да опитате www.neverblinks.com !! ”

www.neverblinks.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб