Home & Living

Акцентни стени: Предложения за вашия проект за рисуване

споделянето е грижовно!

Туит

Дял

26
Щифт

Дял

Поща

Акцентите или характеристиките на стените са страхотни реконструкции на живопис, които наистина могат да създадат ясно изразена фокусна точка в стаята. С най -добър избор на цвят и местоположение, акцентната стена може да добави много визуален интерес и привлекателност.

Dreamart Painting в Едмънтън е професионална компания за рисуване. Те споделят някои професионални предложения и трикове за избиране на идеалната стена и дизайн на акцента във вашия дом:

Изберете стена на фокусна точка
От съществено значение за добрата стена на акцента е да се избере стена, която вече е фокусна точка. Това може да бъде първата стена, която забелязвате, когато влизате в стая или тази, която е точно срещу входа. Друга идея е каквато и да е стената, която много обикновено се гледа. Това може да е кухненската стена, обърната към острова, гледката от стол в хола или главата на легло в спалнята. Имайте предвид, че всеки дом ще варира в зависимост от това, което изглежда най -добре, така че започнете, като се разхождате из всяка стая и ще видите това, което забелязвате първо.

Цветовете на акценти трябва да са смели
Идеята за акцентна стена е да бъде различна и привлекателна от другите стени в стаята. Въпреки че все още искате да изберете допълнителен цвят, все пак искате той да се открои. Обикновено акцентните стени използват нюанс по -тъмен от другите съществуващи цветове в стаята. Можете също така да нарисувате мебелни цветове, които да използвате на стената и наистина да помогнете да нарисувате всички малки детайли и цветове заедно. Акцентните стени в изцяло бяла стая също са възможни и, когато се прави правилно, могат да бъдат зашеметяващи. Все пак е по -сложно да получите най -добрия цвят и стена, така че говорете с професионалист, преди да направите за някои експертни съвети.

Какво да избягвате
Най -значимото нещо, което трябва да се избегне, е да се конкурирате с други фокусни точки в една стая, като изявление за изкуство или голяма камина. Изборът на същата стена, за да се превърне в акцент, се конкурира с външния вид и отнема от дизайнерското въздействие. Все още можете да имате фокусна точка и акцентна стена, но вместо това изберете друга стена или се съсредоточете върху оригиналната фокусна точка. Изберете малко по -различен цвят от останалата част от стаята, за да помогнете да направите двата поп. Друго нещо, което трябва да се избегне, е да изберете стена с много прозорци. Основната причина за това е, че естественото осветление ще се отрази на начина, по който изглежда боята и дори може да отнеме от функцията. Изгледът отвън и прозорците стават двете фокусни точки и акценти, което прави добавката за боя загубена функция.

Наемете професионален художник
След като сте избрали най -добрата акцентна стена и най -добрите цветове, оставете картината на професионалист. Стените на акценти трябва да подчертаят стената, а гладката, професионална работа с боя играе голяма роля в това. Художниците ще се справят с всички стъпки преди работа, като гарантират, че стената е чиста, напълно без повреди или петна и готова за боядисване. Те прилагат най -добрите грундове, слоеве боя и завършват, така че крайният вид да е безупречен, ефектен резултат.

Художници в Едмънтън

Dreamart Painting не предлага просто качествени услуги за рисуване; Те предлагат резултати, които надвишават очакванията всеки път. Техните професионални художници са висококвалифицирани с поглед за детайли, които гарантират качествени резултати. Те имат всяка услуга за рисуване, от която се нуждаете от интериор и екстериорна боя, акцентни стени, живопис на винил сайдинг и много други.

Свържете се с Dreamart картина днес!

RenovationFind Certified е символ на целостта, държана само от най -надеждните компании в подобряването на дома, обслужването, поддръжката. Това увеличава доверието на потребителите във вашия бизнес, като ви дава предимство над конкуренцията ви, като същевременно ви потвърждава като най -доброто.

Повече от онлайн директория, ние сме най-бързо развиващата се маркетингова платформа на Западна Канада за популяризиране и свързване на най-добрите компании за търговия, услуги и домашни подобрения на собствениците на жилища.

Щракнете, за да намерите >>>>> художници в Едмънтън.

Споделянето е загриженост!

Туит

Дял

26
Щифт

Дял

Поща

Може да харесате още:

Три начина, по който художникът може да подобри дома ви тази година

Три начина, по който художникът може да подобри дома ви тази година

С нова година идва време за нови начала, цели и промени. За някои това може да означава да дадете на дома ви няколко im

Защо трябва да наемете професионална компания за рисуване

Защо трябва да наемете професионална компания за рисуване

Боядисването е лесно най -достъпният и бърз начин да трансформирате външния вид и усещането на вашия дом. интериор или exte

Услуги, които да търсите в професионална компания за рисуване

Услуги, които да търсите в професионална компания за рисуване

Знаем, че много професионални компании за рисуване предлагат външна и интериорна рисуване. Има обаче различни други

4 начина да актуализирате външния вид на дома си с боя

4 начина да актуализирате външния вид на дома си с боя

Боядисването на вашия дом е достъпен и лесен начин да актуализирате външния му вид. интериорна или външна рисунка добавя професионалист

5 -те най -добри изпълнители на рисуване във Ванкувър

5 -те най -добри изпълнители на рисуване във Ванкувър

Боята е жизненоважна за задаване на тона на нашия живот. Състоянието и цвета наСтените ви идентифицират атмосферата и настроението

4 професионални услуги за рисуване, за да трансформирате дома си

4 професионални услуги за рисуване, за да трансформирате дома си

Малка боя може да измине дълъг път и професионалните художници имат множество умения и разнообразни инструменти, които използват

Процес на нова строителна живопис

Процес на нова строителна живопис

Боядисването на стария ви дом срещу чисто ново изграждане има различни предизвикателства и процеси. Докато някои стъпки са подобни, a

Най -добрите 10 художници на Едмънтън през 2022 г.

Най -добрите 10 художници на Едмънтън през 2022 г.

Боята по стените ви може да е на фона на живота ви, но това не означава, че не е значително. Всъщност,

от Shareaholic

.